Minikök i sommarstugan

Jag har en egen liten sommarstuga nära havet. Jag älskar verkligen in sommarstuga och jag spenderar gärna tid i den på sommaren.

Jag tycker det är väldigt mysigt att komma hemifrån ibland och få ta det lugnt i min sommarstuga.

Minikök

Min sommarstuga har jag inrett väldigt stilrent och fint. Inredningen är simpel men väldigt fin och det gillar jag. Jag har även ett litet kök i min sommarstuga, ett litet minikök. Det miniköket kommer ifrån företaget buildor.se. Jag gillar verkligen mitt lilla kök, det är lagom stort för att laga en massa god mat på men det är inte för stort och tar inte upp så mycket plats. 

Mitt lilla kök i sommarstugan är väldigt modernt och snyggt, det passar bra in i stugan tillsammans med resten av inredningen. Ett minikök är väldigt bra att ha när man inte vill att köket ska ta upp för mycket plats. Det kan användas vid många olika tillfällen och personligen tycker jag att det passar perfekt att ha i sommarstugan. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *